Ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια τα κρούσματα στη Βραζιλία | Epirus World

Ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια τα κρούσματα στη Βραζιλία


Το όριο των έξι εκατομμυρίων κρουσμάτων του κορονοϊού ξεπέρασε χθες η Βραζιλία, με την μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής να είναι η τρίτη κατά σειρά χώρα στον πλανήτη σε αριθμό μολύνσεων, μετά τις ΗΠΑ και την Ινδία.

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε αργά χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 38.397 επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αυτών σε 6.020.164.

Το ίδιο χρονικό διάστημα 552 ακόμη άνθρωποι υπέκυψαν εξαιτίας της Covid-19, με τον απολογισμό των θυμάτων να φθάνει τους 168.613 νεκρούς, κατά τα δεδομένα του υπουργείου.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας σε όλο τον κόσμο.

Μεξικό: 6.426 κρούσματα και 719 θάνατοι σε 24 ώρες

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 6.426 επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ άλλοι 719 ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της Covid-19.

Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα ανέρχεται ως αυτό το στάδιο σε 100.823 νεκρούς επί συνόλου 1.025.969 μολύνσεων.

Ωστόσο, στελέχη της μεξικανικής κυβέρνησης έχουν τονίσει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό στην πραγματικότητα μάλλον είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν των καταγεγραμμένων κρουσμάτων.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου