ΠΑΣ Πρέβεζα vs Τηλυκράτης Λευκάδας 1-4 | Epirus World

ΠΑΣ Πρέβεζα vs Τηλυκράτης Λευκάδας 1-4


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ η φιλική αναμέτρηση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Πρέβεζα και τον φιλοξενούμενο Τηλυκράτη Λευκάδας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 1-4.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 11’ με τον Herrique Faria Ribeiro για το 0-1. Στο 37’ ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Φερεντίνου, με τον Βασιλείου να εκτελεί εύστοχα για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη o Τηλυκράτης ήταν πιο επιθετικός και μόλις στο 47΄ο Κολοβός έγραψε το 1-2, ενώ  στο 51’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πάλι δίχτυα για το 1-3 με τον Αλωπούδη. Το τελικό 1-4 έγραψε ο Κολοβός με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Διαιτητής:  ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΠΑΣ Πρέβεζα(Μπέκας-Ζήσης): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΦΑΙΚ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΣΙΛΒΑ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΙΟΣΓΙΑ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΙ, ΚΟΡΕΝΤΙΝ, ΧΟΥΑΝ ΜΑΡΤΙΝ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΥΣΕΚΗΣ, ΛΙΤΟΣ.

ΑΟΝ Τηλυκράτης Λευκάδας (Νταλακούρας): ΣΤΟΙΚΟΣ, ΚΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ, ΝΤΟΒΑΣ, ΤΟΠΑΛ, ΒΛΑΧΟΣ, ΡΟΥΣΗΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΤΣΕΛΑΙ, ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ, HENRIGUE FARIA RIBEIRO, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΤΣΟΠΑΝΑΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΛΙΤΣΚΑΣ.

Δηλώσεις Μπέκα-Νταλακούρα:

Μπέκας(προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα): ’ Ένα ακόμα φιλικό για την ομάδα μας με καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωση μας και σε ένα τέταρτο δεχτήκαμε τρία γκολ. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να επιστρέψουν και τα  υπόλοιπα παιδιά γιατί εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν παίκτες. Εύχομαι στην ομάδα του Τηλυκράτη να πραγματοποιήσει τον στόχο της’’

Πηγή - https://gosports.gr/

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου