Δίκη Χρυσής Αυγής: Μηνύματα στο Λευκό Πύργο και στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση | Epirus World

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μηνύματα στο Λευκό Πύργο και στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση


 Συνεχίζονται οι δράσεις σε όλη την Ελλάδα εν αναμονή της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτωβρίου.

Με το μήνυμα «Σιγά μην φοβηθώ» φωταγωγήθηκε τμήμα του κτιρίου της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση το απόγευμα της Κυριακής, ενόψει της δικαστικής απόφασης την Τετάρτη.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Ιδρύματος στο facebook με μοναδική λεζάντα την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης «7/10/2020», ενώ το με το λιτό αλλά ηχηρό μήνυμα του συνθήματος, που έχει συνδεθεί με τον Παύλο Φύσα -ο οποίος είχε διασκευάσει το σχετικό τραγούδι που ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση ο Γιάννης Αγγελάκας- δηλώνεται η καταδίκη σύσσωμης της Χρυσής Αυγής.

Αντίστοιχα, την Κυριακή ο Λευκός Πύργος και το Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη φωταγωγήθηκαν με το μήνυμα «Δεν είναι αθώοι – Οι ναζί στη φυλακή».

Η συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης.

Την ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης υπάρχει κάλεσμα για μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10:00.

Πηγή - newsbeast.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου