Ο καιρός σήμερα | Epirus World

Ο καιρός σήμερα

Ανοδική αναμένεται να είναι η πορεία της θερμοκρασίας την Κυριακή, ενώ νεφώσεις με υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης να κάνουν για ακόμη μία ημέρα την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με το meteo.gr, αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες αναμένονται έως το πρωί στο Ιόνιο και στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 11 έως 28, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 18 έως 35, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα από 16 έως 32, στην Πελοπόννησο από 19 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 30, και στην Κρήτη από 18 έως 34 βαθμούς.










Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και από το απόγευμα από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου