Μια custom Ducati να την τρως με τα μάτια | Epirus World

Μια custom Ducati να την τρως με τα μάτια

Από την εποχή που έριξε στην αγορά τη σειρά Scramber της, η Ducati έχει επιστρατεύσει custom γκαράζ και διαγωνισμούς για να δείξει σε όλους την ευελιξία και την ευκολία μετατροπής των μοντέλων της.
Μια από τις πρώτες προσπάθειες ήταν το πρόγραμμα Maverick, το οποίο έφερε την Ducati να παραγγέλνει μια δουλειά στον παγκοσμίου φήμης tattoo artist GRIME! Και δεν είναι ο μόνος που «πείραξε» ποτέ μηχανή.
Όλα ξεκίνησαν με μια 2017 Scrambler Icon, που για να ασχοληθεί μαζί της ο γνωστός tattoo artist από το Σαν Φρανσίσκο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο η λίστα αναμονής, αγγίζοντας πια τα… μπόλικα χρόνια.
Ο GRIME χάρισε στην Icon χειροποίητο bodywork από αλουμίνιο, με πρόδηλες επιρροές από τα motocross της δεκαετίας του 1980, αλλά και χρώματα που έλκουν την καταγωγή τους από τη Σκουάντρα Ατζούρα, την Εθνική Ιταλίας στο ποδόσφαιρο.
Στη μετατροπή συναντάμε ακόμα αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης, αναρτήσεις Ohlins και εξαρτήματα που προέρχονται από την Hypermotard.
Αφού πέρασε από μια σειρά εκθέσεων στην Αμερική, πουλήθηκε το 2018 στο Λας Βέγκας έναντι 43.000 δολαρίων και τα χρήματα πήγαν σε φιλανθρωπικό σκοπό, ένα νοσοκομείο παίδων συγκεκριμένα.
Άγνωστο πώς, το χειροποίητο ποίημα του GRIME εμφανίστηκε προσφάτως στον καλιφορνέζικο οίκο δημοπρασιών Iconic Motorbike Auctions...
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου