Η ανακατασκευασμένη BMW R18 που αποθεώθηκε από όλο τον πλανήτη | Epirus World

Η ανακατασκευασμένη BMW R18 που αποθεώθηκε από όλο τον πλανήτη

Ήταν το καλοκαίρι του 2018 όταν η BMW Motorrad κάλεσε το τρομερό παιδί της custom σκηνής για να βάλει το χέρι του σε μια R nineT.
Ο αυστριακός σχεδιαστής που υπογράφει ως Blechmann, Bernhard Naumann κατά κόσμο, δεν χρειάζεται συστάσεις στους λάτρεις των δύο τροχών. Και έκανε φυσικά το θαύμα του με την R9T Giggerl, όπως την είπε, δημιουργώντας ουσιαστικά μια άφταστη κατηγορία από μόνη της.
Όταν η BMW Motorrad έβγαλε λοιπόν στην αγορά τη νέα cruiser R18, ήξερε ακριβώς ποιον να φωνάξει για να της χαρίσει τη σήμα-κατατεθέν αισθητική του.
Ο Blechmann ήταν και πάλι εκεί να κάνει τα εκπληκτικά δικά του, να δημιουργήσει μια σύγχρονη μετάφραση των κλασικών συστατικών της BMW. Blechmann R 18 τη λένε και είναι αδιανόητα υπέροχη.
Με πρόδηλα χαρακτηριστικά από την αγωνιστική σκηνή και με ξεκάθαρα ρετρό διάθεση, ο Blechmann χρειάστηκε πάνω από 450 ώρες για να ολοκληρώσει την ανακατασκευή.
Είναι ξανά μια δουλειά που ελάχιστα custom shops μπορούν να φτιάξουν.
Τη δεξιοτεχνία εξάλλου του Blechmann στον χειρισμό του μετάλλου μόνο να ονειρεύονται μπορούν οι περισσότεροι…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου