Σβάρνας: Αν θες να μπεις ομίλους, πρέπει να κάνεις την υπέρβαση | Epirus World

Σβάρνας: Αν θες να μπεις ομίλους, πρέπει να κάνεις την υπέρβαση


Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ ήταν ο Στράτος Σβάρνας, στο 1-0 που επικράτησε η Ενωση στην Ελβετία της Σεντ Γκάλεν.  «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πως θα ματώσουμε για την πρόκριση. Στα αποδυτήρια είπαμε πως θα μετρήσει μόνο η πρόκριση και την πήραμε.

Παλέψαμε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, αλλά ανταπεξήλθαμε στην πιέση και μετά ισορροπήσαμε. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πως έπρπε για να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά στην Cosmote TV.  Και μετά ρωτήθηκε για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ που ακολουθεί. «Αν θες να παίξεις σε ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και εμείς πρέπει να τον κάνουμε για να μπει η ΑΕΚ στους ομίλους».

Οσο για τον ίδιο με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος σχολίασε πως  «προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά.Το νέο μου συμβόλαιο ήταν και μία επιιβράβευση, αλλα αυτό δεν αλλάζει κάτι. Προσπαθώ να βελτιωθώ και συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο».

Πηγή: gazzetta.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου