ΠΑΟΚ: Ήρθε η ώρα για μεγάλη μάχη με την Μπενφίκα | Epirus World

ΠΑΟΚ: Ήρθε η ώρα για μεγάλη μάχη με την Μπενφίκα

Λίγες ώρες έμειναν για να μπει η μπάλα στη σέντρα του γηπέδου της Τούμπας και να ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα (21:00, Open TV, Novasports 1) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στόχος και των δύο ομάδων η πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου περιμένει η Κράσνονταρ, αλλά μία μόνο θα πάρει το «εισιτήριο».
Το μεγάλο φαβορί της συνάντησης είναι οι Πορτογάλοι, αλλά στον «δικέφαλο» του Βορρά είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για πρόκριση, κάτι που βάσει έμψυχου δυναμικού μοιάζει με υπέρβαση. Ωστόσο, είναι μόνο ένα ματς και οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έδειξαν και κόντρα στην Μπεσίκτας ότι αυτό που σε καμία περίπτωση δεν τους λείπει, είναι η διάθεση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μιλήσει στους «ασπρόμαυρους», τους έχει αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν και ζήτησε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί στο γήπεδο με 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Κρέσπο (δεξιά), σε έναν ρόλο έκπληξη, και ο Γιαννούλης (αριστερά). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί, με τους Τζόλη και Πέλκα σε υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Άκπομ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.
Η Μπενφίκα, από την άλλη, αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Βλαχοδήμο, Αντρέ Αλμέιδα, Βερτόνχεν, Ρούμπεν Ντίας, Νούνο Ταβάρες, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Ράφα Σίλβα, Πίζι, Έβερτον και Σεφέροβιτς.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, με βοηθούς του συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ντάνκερτ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου