Ολυμπιακός: Πάει για τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές | Epirus World

Ολυμπιακός: Πάει για τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές

Ακόμη δύο μεταγραφικές υποθέσεις αναμένεται να κλείσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στον Ολυμπιακό, έπειτα και από την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιαν Εμβιλά. Ουσιαστικά, τα ανοικτά «μέτωπα» είναι αρκετά και οι προσθήκες αναμένεται να είναι τουλάχιστον τρεις.
Βασική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του αριστερού μπακ. Κύριος στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Ματέους Ρέις, που εκτιμάται ότι θα πιάσει λιμάνι εντός των επόμενων ημερών. Αν όχι, τότε θα στραφεί στην περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, του οποίου τα δικαιώματα έχουν από 50% η Πάσος Φερέιρα και η Πόρτο.
Επιπλέον, σύντομα αναμένεται να κλείσει και το θέμα του εξτρέμ, που μπορεί να μην είναι μόνο ένας. Στον Πειραιά παλεύουν την περίπτωση του Σοφιάν Μπουφάλ. Μάλιστα, ο Μαροκινός εξτρέμ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Εμβιλά. Η Σαουθάμπτον επιθυμεί να παραχωρήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο είχε αποκτήσει πριν από τέσσερα χρόνια έναντι 19 εκατ. ευρώ από τη Λιλ.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι Άγγλοι ζητούν περίπου 4 εκατ. ευρώ. Τον παίκτη διεκδικούν η Τραμπζονσπόρ και η Μπέτις, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν μπει πιο δυνατά για την απόκτησή του.
Όσον αφορά την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του και παράλληλα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του έμπειρου εξτρέμ. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια για την αγορά του και όχι μόνο για τον δανεισμό του.
Επίσης, ορθάνοικτο παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, σε περίπτωση αποχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα και για τον λόγο αυτό η «ερυθρόλευκη» λίστα είναι έτοιμη με εναλλακτικές.
Τέλος, υπάρχει σκέψη και για απόκτηση αναπληρωματικού δεξιού μπακ. Ο Ραφίνια έχει τη φανέλα βασικού, όμως ο Ολυμπιακός θέλει και μία έξτρα λύση γι' αυτήν τη θέση και κινείται ανάλογα, καθώς ο Τοροσίδης κρέμασε τα παπούτσια του και ο Μπρούνο αγωνίστηκε στον τελικό ως «υπηρεσιακός», όπως συνέβη στον τελικό του Κυπέλλου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου