ΑΕΚ: Πάει για ενίσχυση και στα χαφ – Και δεύτερος Γκαρσία στο προσκήνιο | Epirus World

ΑΕΚ: Πάει για ενίσχυση και στα χαφ – Και δεύτερος Γκαρσία στο προσκήνιο

Ο Λέβι Γκαρσία θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, καθώς ήδη ο deal για την πώλησή του ανακοίνωσε η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον 22χρονο εξτρέμ να αναμένεται ίσως και σήμερα στην Αθήνα, ώστε να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο για το οποίο έχει συμφωνήσει.
Για να ολοκληρωθεί όμως η συμφωνία χρειάστηκε πέρα από τα 2,2 εκατ. ευρώ (συν 400 χιλ. με τη μορφή μπόνους για το 60% των δικαιωμάτων του) και το... ψηστήρι από τον Μάσιμο Καρέρα. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», την Κυριακή και ενώ ακόμη ο Ολυμπιακός ήταν σε αρκετά ισχυρή θέση όσον αφορά τη διεκδίκηση του παίκτη, ο Ιταλός τεχνικός είχε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή.
Του ανέλυσε πώς προτίθεται να τον αξιοποιήσει και αυτό που φαίνεται πως έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφαση του εκρηκτικού μεσοεπιθετικού για να πει το «ναι» στην Ένωση.
Ωστόσο, ο Λέβι ίσως να μην είναι ο μόνος Γκαρσία που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, καθώς δεν αποκλείεται ο σύλλογος να κινηθεί και για τον συνεπώνυμό του, Αλέις. Ο Καταλανός μέσος είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά τον «δικέφαλο» την περίοδο που η πώληση του Πέτρου Μάνταλου έμοιαζε δεδομένη, αλλά η περίπτωση αυτή πήγε πίσω.
Όμως, σύμφωνα με τη εφημερίδα Live Sport, ο Καρέρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου και ο 23χρονος χαφ είναι ψηλά στη λίστα του. Άλλωστε, με την αστάθεια του Κρίστισιτς (που έχει και ένα πρόβλημα στο γόνατο) και τους Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι εκτός δράσης, οι λύσεις στον συγκεκριμένο χώρο είναι περιορισμένες.
Ο Αλέις Γκαρσία είναι πλέον ελεύθερος, άρα και πιο οικονομικός, ενώ για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί Γρανάδα, Οσασούνα, Βαγιαδολίδ και Γαλατάσαραϊ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου