ΕΠΟ: Ανακοίνωσε Γενική Συνέλευση για 9 Οκτωβρίου και εκλογές στις 23 Νοεμβρίου | Epirus World

ΕΠΟ: Ανακοίνωσε Γενική Συνέλευση για 9 Οκτωβρίου και εκλογές στις 23 Νοεμβρίου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της Εκτελεστικής της τις αποφάσεις της για Γενική Συνέλευση στις 9 Οκτωβρίου και εκλογές στις 23 Νοεμβρίου.
Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής της ΕΠΟ:
«Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα συγκληθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
H προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. για την εκλογή των νέων μελών της Επιτροπής Εφέσεων θα συγκληθεί κανονικά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
Ενέκρινε τον Κώδικα Δεοντολογίας έτους 2020.
Εμμένει στην πρόσφατη απόφασή της για απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο) για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και στην υποβολή νέα υποψηφιότητας της Αθήνας (Opap Arena)».

Φούσεκ

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA / UEFA, Πετρ Φούσεκ, τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για το θέμα των εκλογών.
Ο Φούσεκ απευθυνόμενος στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ επισήμανε: «Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της ΕΠΟ να ορίζει την ημερομηνία των εκλογών της. Ότι απόφαση πάρετε θα στηριχθεί από εμάς. Όποια απόφαση και να πάρετε για τις εκλογές εμείς θα τη στηρίξουμε». Ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα των εκλογών δεν έγινε απλά διαφωνία υπήρξε μόνο από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης και μέλος της Ε.Ε., Γιώργο Πανίδη, που επέμενε για 9 Οκτωβρίου. Όλα τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. συναίνεσαν για τον Νοέμβριο.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου