Εύκολα ο ΠΑΟΚ… μόνο 1-0 την ΑΕΛ στην Τούμπα | Epirus World

Εύκολα ο ΠΑΟΚ… μόνο 1-0 την ΑΕΛ στην Τούμπα

Καλό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στη φετινή Super League 1, αφού με γκολ του Τζόλη νίκησε την ΑΕΛ.
Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει και τελικά στο 16' άνοιξε το σκορ με τον Τζόλη, ο οποίος εκτέλεσε με τη μία μετά την ωραία μπαλιά του Μπίσεσβαρ, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πατούσε καλύτερα, είχε τον έλεγχο και δεν κινδύνευε από την ΑΕΛ, με εξαίρεση μια φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν από το φάουλ του Τόρζε ο Μιχαήλ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει από κοντά.
Οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-1 σε εκείνο το σημείο και στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον ήταν τυχεροί που παρέμεναν στο ματς και δε δέχθηκαν δεύτερο γκολ, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες. Το σουτ του Πέλκα στο 50' όμως έφυγε άουτ, το πλασέ του ίδιου παίκτη στο 62' κατέληξε στην αγκαλιά του Νάγκι, η προσπάθεια Πέλκα-Άκπομ δευτερόλεπτα μετά δεν οδήγησε σε γκολ... σε κενή εστία, ενώ στο 68' ο Άκπομ προσπάθησε και με κεφαλιά αλλά ο Νάγκι απέκρουσε.
Έτσι, η ΑΕΛ θεωρητικά παρέμενε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, αλλά στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να το ήθελαν αλλά δεν κατάφεραν ποτέ -παρά μόνο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με το σουτ του Τρούγιτς και την κόντρα του Ίνγκασον- να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα και τώρα στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τρίτης με τη Μπενφίκα.
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (89' Κρέσπο), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Τζόλης (89' Ζαμπά), Πέλκας (76' Ζίβκοβιτς), Άκπομ (79' Σφιντέρσκι).
ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (88' Γρηγορόπουλος), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Φιλίπ (88' Μαϊδάνος), Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (57' Πλατέλλας), Τόρζε (81' Πινακάς), Ντουρμισάι.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου