Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League και η σίγουρη του ΠΑΟΚ | Epirus World

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League και η σίγουρη του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, από την οποία ο ΠΑΟΚ έμαθε πως αντίπαλός του θα είναι η Μπενφίκα. Έναν σύλλογο που για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί... παλιό γνωστό.
Παράλληλα, έγινε γνωστό και το μονοπάτι των πρωταθλητών, από το οποίο ο Ολυμπιακός θα μάθει αύριο (01/09) τους πιθανούς αντιπάλους του, στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξέρουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν από τα εξής ζευγάρια:

  • Μίντιλαντ - Γιουνγκ Μπόις
  • Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας
  • Καραμπάγκ - Μόλντε
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ντιναμό Μπρεστ
Υπενθυμίζεται ότι, τα παιχνίδια στον γ' προκριματικό είναι μονά, ενώ στα πλέι οφ διπλά.
Αντίθετα, ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν χρειάζεται να περιμένει την κλήρωση της Τρίτης. Μετά τη διαδικασία της Δευτέρας (31/08), στην Τούμπα γνωρίζουν ότι σε περίπτωση πρόκρισης θα πέσουν πάνω στην Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ
Και αυτό διότι εξαιτίας του κλειδάριθμου που δόθηκε στο ζευγάρι της Ντιναμό Κιέβου - Άλκμααρ με την Κράσνονταρ, η οποία βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ, λόγω της κατάστασης στις σχέσεις της  Ρωσίας με την Ουκρανία. Με άλλα λόγια, στην πραγματικότητα πρόκειται για ορισμό.
Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της πορτογαλικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Ρώσους και ο νικητής από το ζευγάρι Γάνδη - Ραπίντ Βιέννης τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Κιέβου - Άλκμααρ. Έτσι το ενδιαφέρον στην κλήρωση της Τρίτης εστιάζεται στις έδρες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου