Λοβέρα: Είμαι καλά στην υγεία μου, όπως και η οικογένειά μου | Epirus World

Λοβέρα: Είμαι καλά στην υγεία μου, όπως και η οικογένειά μου

Για την περιπέτεια υγείας του μίλησε ο Μάξι Λοβέρα, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.
Ο 21χρονος επιθετικός διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή (30/08) ματς.
Μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, ο Λοβέρα αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε καλά. Βρισκόμαστε σε απομόνωση χωρίς όμως να ταλαιπωρηθούμε».
Ο νεαρός φορ θα βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και οι υπόλοιποι συγγενείς που βρίσκονται μαζί του στην Αθήνα για 14 ημέρες. Επιπλέον, «όλα τα μέλη της οικογένειάς του υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορονοϊού με τα αποτελέσματα να αναμένονται σύντομα», όπως είπε.
Οι φίλοι του Λοβέρα, μέσω της ιστοσελίδας lacapital.com.ar, τόνισαν ότι «τόσο ο Μαξιμιλιάνο όσο και οι συγγενείς του είναι σε άριστη κατάσταση και προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας που να έχει συμπτώματα».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου