Ποινική δίωξη για κακούργημα στα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Πρέβεζα - Πυροσβεστικός υπάλληλος μεταξύ των συλληφθέντων | Epirus World

Ποινική δίωξη για κακούργημα στα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Πρέβεζα - Πυροσβεστικός υπάλληλος μεταξύ των συλληφθέντων

Αντιμέτωποι με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος είναι οι εννέα από τους έντεκα συλληφθέντες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Πρέβεζα.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, 7 άτομα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, που περιλαμβάνει -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Από τους 4 συλληφθέντες για εμπλοκή στην υπόθεση, οι δύο -μία γυναίκα και ένας άνδρας- αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς η κατηγορία τους μετατράπηκε σε πλημμέλημα για ιδία χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Η εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας εξαρθρώθηκε από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας, έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν κι ένας πυροσβεστικός υπάλληλος.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου