Το συγκινητικό αλλά και χιουμοριστικό μήνυμα του Γιώργου Παρτσαλάκη για το πρόβλημα υγείας του | Epirus World

Το συγκινητικό αλλά και χιουμοριστικό μήνυμα του Γιώργου Παρτσαλάκη για το πρόβλημα υγείας του

Ανησυχία προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους θαυμαστές του, η είδηση πως ο Γιώργος Παρτσαλάκης μεταφέρθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζάνειου νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης διαγνώσθηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.
Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Παρτσαλάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους του έστειλαν τις ευχές του και ενημέρωσε πως βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια υγείας του.
«Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.
Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.» έγραψε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου