«Ο Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό» | Epirus World

«Ο Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με τη Φενέρ και αυτό μπορεί να στείλει τον Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.
Τουρκικά δημοσιεύματα την Τρίτη έκαναν λόγο για συμφωνία του Σέρβου προπονητή με τη Φενέρ για νέο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος με επιστολή προς τους οπαδούς της ομάδας ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό.
Έτσι, ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενιόλ, ο οποίος εργάζεται και στο κανάλι που έχει τα δικαιώματα της Euroleague στη γειτονική χώρα, αναφέρθηκε στο θέμα Ομπράντοβιτς... στέλνοντας τον Σλούκα στον Ολυμπιακό.
«Ο Κώστας Σλούκας πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, με μια δήλωση που έκανε στον ελληνικό τύπο. "Αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να μείνει, δεν θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν". Έστειλε μήνυμα, αν κι όχι άμεσα, με αυτά τα λόγια. Είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό», είπε ο Σενιόλ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου