Τι θα γίνει με τα σχολεία: Εντός των ημερών το τελικό σχέδιο | Epirus World

Τι θα γίνει με τα σχολεία: Εντός των ημερών το τελικό σχέδιο

Εντός των ημερών το τελικό σχέδιο για τα σχολεία δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όταν ρωτήθηκε για πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, η υφυπουργός Παιδείας ανέφερε πως «Αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών. Μας συμβουλεύει μια επιτροπή εξαίρετων λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων», είπε η κ. Ζαχαράκη.
Την Τετάρτη, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό υπογράμμισε ότι το άνοιγμα των σχολείων θα γίνει με κανόνες και προϋποθέσεις, για να προστατεύεται η υγεία των παιδιών, των οικογενειών τους, των ευπαθών ομάδων αλλά και όλης της κοινωνίας. Παράλληλα ο κ. Τσιόδρας προανήγγειλε ότι σήμερα θα τοποθετηθεί η επιτροπή για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να λειτουργήσουν τα σχολεία.
Σε ό,τι αφορά τις Πανελλαδικές εξετάσεις, η υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι το βασικό σενάριο είναι η έναρξή τους εντός του Ιουνίου. «Σταθερή επιδίωξή μας είναι οι Πανελλαδικές να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου», ανέφερε η κ. Ζαχαράκη.
Παράλληλα, η υφυπουργός επισήμανε ότι τα παιδιά θα εξεταστούν σε μικρότερη ύλη.
Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια αναφορικά με την ομαλή επιστροφή των παιδιών στο σχολείο.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου