Φόλες σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας – Τι περιμένει ο Δήμος; | Epirus World

Φόλες σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας – Τι περιμένει ο Δήμος;

Φόλες στην περιοχή κοντά στην ταΐστρα που τοποθέτησε ο Δήμος Πρέβεζας απέναντι από το μνημείο του Ναύτη, βρέθηκαν από πολίτες το πρωί της Κυριακή 26 Απριλίου.
Εξαιτίας αυτού , δυστυχώς δηλητηριάστηκε ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να δεχθεί θεραπεία και σύμφωνα με τις πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν θα σωθεί.
Έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές μέσα από άρθρα, στο γεγονός ότι ο Δήμος Πρέβεζας είναι υπεύθυνος και οφείλει να προστατέψει τόσο τους πολίτες, όσο και τα αδέσποτα ζώα.
Είναι ωστόσο εμφανές τόσο από τις επιθέσεις αδέσποτων ζώων σε πολίτες, όσο και από τις επιθέσεις πολιτών που με φόλες δηλητηρίασαν ζώα, ότι ο Δήμος Πρέβεζας είναι ο μόνος υπαίτιος,  εξαιτίας της αδυναμίας του να λύσει το θέμα με τρόπο κατάλληλο που να διασφαλίζει την ασφάλεια πολιτών και ζώων.
Εν έτει 2020, το να πηγαίνουν άνθρωποι στο Νοσοκομείο από επιθέσεις ζώων, αλλά και να δηλητηριάζονται σκυλιά στην πόλη της Πρέβεζας, δεν τιμά κανέναν!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου