Τσιόδρας για το επόμενο βήμα: Οι πολίτες θα εκπαιδευτούν στη χρήση της υφασμάτινης μάσκας | Epirus World

Τσιόδρας για το επόμενο βήμα: Οι πολίτες θα εκπαιδευτούν στη χρήση της υφασμάτινης μάσκας

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από τη χρήση των υφασμάτινων μασκών ως μέτρο προφύλαξης από τον κορονοϊό.
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, το απόγευμα της Τετάρτης, μίλησε για το ζήτημα αυτό το οποίο συζητήθηκε στην επιτροπή.
Ο κ. Τσιόδρας αναφερόμενος στο θέμα που συζήτησε η επιτροπή, αυτό δηλαδή της χρήσης υφασμάτινης μάσκας στην επόμενη φάση, όταν οι πολίτες θα κυκλοφορούν, είπε ότι «η σύσταση για αυτή την περίοδο θα αφορά κλειστούς χώρους και θα γίνεται μετά από ειδική εκπαίδευση των πολιτών».
Μάλιστα τόνισε, ότι οι οδηγίες αυτές θα δοθούν τις επόμενες μέρες στην επιτροπή. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και την τήρηση των μέτρων, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση», κατέληξε ο κος Τσιόδρας στην αρχική του τοποθέτηση.

Κανένας νέος θάνατος, παραμένουν 121 οι νεκροί στην Ελλάδα

Συνολικά 121 είναι οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα 22 Απριλίου ότι δεν είχαμε κανέναν νέο θάνατο.
Σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας τα νέα κρούσματα είναι 7 και το σύνολό των περιπτώσεων του Covid-19 στη χώρα φτάνει πλέον τις 2.408.
Οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 55.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου