Κορονοϊός: Το καραόκε πάρτι παρά το lockdown που σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς | Epirus World

Κορονοϊός: Το καραόκε πάρτι παρά το lockdown που σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν αστυνομικοί στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός καραόκε πάρτι που οργάνωσαν 25 ενήλικες μαζί με παιδιά, παρά το lockdown που επέβαλαν οι εξελίξεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
«Είναι σαφές πως οι άνθρωποι ακόμη αψηφούν τις οδηγίες και τις εντολές της κυβέρνησης», είπε ένας αστυνομικός στο Twitter, ο οποίος είναι ανάμεσα σε αυτούς που χάλασαν την όλη φιέστα που είχε οργανωθεί στο Ντέρμπι.
Μάλιστα, στις εικόνες που μοίρασαν οι Αρχές με το κοινό, φαίνεται ότι οι οργανωτές είχαν πάρει όλα τα... μέτρα τους, καθώς είχαν και έναν μεγάλο μπουφέ με σάντουιτς, κρύα πιάτα, σαλάτες, φρούτα και μπίρες.
Group 1 Officers have just attended an address in absolute shock to find 25 adults and children having a massive party with speakers and karaoke. Everyone dispersed and hosts dealt with.

It is clear people are still having complete disregard for the Government advice and rules.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
3.814 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Σύμφωνα με το BBC, τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο μοιάζουν με αυτά στην Ελλάδα, καθώς πολλά καταστήματα έχουν κλείσει, με τους κατοίκους να μπορούν να ψωνίσουν μόνο τρόφιμα, υγειονομικά υλικά και η κίνησή τους έξω περιορίζεται για δουλειές και άσκηση. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα η Αστυνομία του Ντέρμσισαϊρ ήταν αρκετά αυστηρή με ζευγάρια που περπατούσαν στους δρόμους απλώς για βόλτα.
Ο πρώην γραμματέας Δικαιοσύνης, Ντέιβιντ Γκάουκ, χαρακτήρισε την εικόνα αυτή από το πάρτι ως «κακή κρίση», ενώ επισήμανε πως με αυτόν τον τρόπο, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι... μακριά από τη κατάσταση στην υπόλοιπη κοινωνία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αρκετοί είναι αυτοί που ψάχνουν... παραθυράκια. Όπως είπε ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Στιβ Ποντ, «θέλαμε να ενισχύσουμε το μήνυμα της παραμονής στο σπίτι, όμως αρκετοί άνθρωποι βρίσκουν δικαιολογίες ή κενά -και θέλαμε απλώς να καταδείξουμε το λάθος του πράγματος».
Πηγή - https://www.newsbeast.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου