Ο Ozzy Osbourne ακύρωσε και πάλι την περιοδεία του | Epirus World

Ο Ozzy Osbourne ακύρωσε και πάλι την περιοδεία του

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο θρυλικός Ozzy Osbourne φαίνεται πως νίκησαν για ακόμα μια φορά την επιθυμία του «άρχοντα του σκότους» να βγει και πάλι σε περιοδεία.
Ξημερώματα Τρίτης (ώρα Ελλάδας) μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook ο Ozzy ανακοίνωσε πως ακυρώνει την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική στο πλαίσιο της «No More Tours 2» προκειμένου να «εξοικονομήσει» τον χρόνο που του είναι απαραίτητος ώστε να υποβληθεί στις αναγκαίες θεραπείες.
«Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν τόσο υπομονετικοί επειδή είχαν αυτό τον «σκ@τενιο» χρόνο. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στην Ελβετία για θεραπεία μέχρι τον Απρίλιο και όταν τα καταφέρω θα πάρει (σσ: η θεραπεία) έξι με οκτώ εβδομάδες. Δεν θέλω να αρχίσω ένα tour και ν’ ακυρώνω τις συναυλίες την τελευταία ώρα. Δεν είναι δίκαιο για τους οπαδούς μου αυτό. Προτιμώ να ακυρώσουμε από τώρα προκειμένου όσοι έχουν πάρει εισιτήριο να μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω άμεσα» τονίζει ο Ozzy ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν το βάζει κάτω και συμπληρώνει: «Αυτοί που ήδη έχουν πάρει εισιτήρια τώρα θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν εισιτήρια όταν επιστρέψω στη σκηνή και ανακοινωθεί η νέα περιοδεία»!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου