Δικηγόρο – killer προσέλαβε η Μάντσεστερ Σίτι | Epirus World

Δικηγόρο – killer προσέλαβε η Μάντσεστερ Σίτι

Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δραστικές λύσεις. Και η Μάντσεστερ Σίτι, μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της βαρύτατης τιμωρίας της από την UEFA με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και πρόστιμο τριάντα εκατομμυρίων ευρώ), φαίνεται ότι περνάει στην... αντεπίθεση.
Πως; Με την πρόσληψη ενός εκ των κορυφαίων δικηγόρων στην Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να την εκπροσωπήσει στην σκληρή δικαστική μάχη που θα δώσει για να αποφύγει, ή να περιορίσει έστω, την ιστορική «καμπάνα».
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», οι Πολίτες προσέλαβαν τον Ντέιβιντ Πάνικ, η αμοιβή του οποίου μάλιστα θα φτάνει τις είκοσι χιλιάδες λίρες την ημέρα (περί τις 24 χιλιάδες ευρώ)! Ο λόγος; Πρόκειται για τον δικηγόρο που κατάφερε δύο φορές να μπλοκάρει το Brexit, εκπροσωπώντας την Τζίνα Μίλερ, στις νομικές διαμάχες με τους δύο Πρωθυπουργούς, Τερέζα Μέι και Μπόρις Τζόνσον.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου