Βασιλακόπουλος κατά FIBA: Εκεί καταντήσατε το παγκόσμιο μπάσκετ | Epirus World

Βασιλακόπουλος κατά FIBA: Εκεί καταντήσατε το παγκόσμιο μπάσκετ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με καυστική επιστολή στον γενικό γραμματέα της FIBA, αναφέρεται στον ορισμό του αγώνα της Ελλάδας με την Βοσνία την ίδια μέρα με το Ρεάλ - Παναθηναϊκός.
Η Εθνική Ομάδα αγωνίζεται κόντρα στην Βοσνία (24/02, 21:00) για τον δεύτερο προκριματικό αγώνα του Eurobasket 2021, ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ λίγες ώρες αργότερα (22:00) αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή και ανέφερε γι' αυτό το θέμα: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση του Παγκόσμιου Μπάσκετ μιας και την ίδια μέρα που σε αγώνα πρόκρισης παίζει η Ελλάδα με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, γίνεται και ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ρεάλ. Τονίζω, ίδια μέρα και ίδια ώρα και μην μου πείτε ότι δεν έχετε ευθύνη. Εκεί κατάντησε το Παγκόσμιο Μπάσκετ. Αλλά αυτό θα συζητηθεί με τα αρμόδια όργανα».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου