Μπόνους σε Μπουζούκη για ισορροπία στις αποδοχές με τον Χατζηγιοβάνη | Epirus World

Μπόνους σε Μπουζούκη για ισορροπία στις αποδοχές με τον Χατζηγιοβάνη
















Ο Γιάννης Μπουζούκης ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μπόνους συμμετοχών, έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Δώνη προκειμένου να υπάρχει ισορροπία σε σχέση με το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη.
Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια μίας ομάδας είναι το Α και το Ω για την εύρυθμη λειτουργίας της και με γνώμονα αυτό, ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε πριν φύγει το 2019 προς την διοίκηση του Παναθηναϊκού, να μπει μπόνους συμμετοχών στο συμβόλαιο του Γιάννη Μπουζούκη, χωρίς να έχει κάποια απαίτηση ο παίκτης ή ο εκπρόσωπός του.
Ο νεαρός μέσος υπέγραψε την ανανέωση της σύμβασης του επί εποχής Νταμπίζα όπου στο κλαμπ επικρατούσαν συγκεκριμένοι οικονομικοί κανόνες, την ώρα που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πέτυχε μια συμφωνία έπειτα από άμεση επαφή του εκπροσώπου του με τον Γιάννη Αλαφούζο και σε γενικές γραμμές πήρε αυτά που ζητούσε.
Ο Δώνης έκρινε πως ανάμεσα στους δύο παίκτες θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία και όχι απόσταση στις απολαβές τους και εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία κυρίων ανάμεσα στην πλευρά του «Μπούζου» και την διοίκηση της ΠΑΕ για ένα μπόνους συμμετοχών της τάξης των 10.000 ευρώ.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και το θέμα έχει κλείσει θετικά.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου