Φρίκη στην Πάτρα: Κρατείται η μητέρα – Άφησε το άτυχο βρέφος δίπλα στο κύμα | Epirus World

Φρίκη στην Πάτρα: Κρατείται η μητέρα – Άφησε το άτυχο βρέφος δίπλα στο κύμα

Φρίκη στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση στην Πάτρα, όπου ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό στην Πλαζ στην Αγυιά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται και ρεπορτάζ της ΕΡΤ που μεταδόθηκε στο απογευματινό δελτίο, από τις Αρχές εντοπίστηκε και η μητέρα του άτυχου νεογέννητου κοριτσιού, σε περιοχή κοντά στην Πάτρα.
Όπως αναφέρθηκε, η μητέρα άφησε το βρέφος δίπλα στο κύμα, το οποίο εντόπισε ένας πολίτης. Όσο για τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο το άτυχο μωράκι, κρατείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, που διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση.
Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το βρέφος ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα, ενώ το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το παιδί να ξεβράστηκε.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, το βρέφος όταν βρέθηκε φορούσε φόρμες και αρχικά ο άντρας που το εντόπισε το πέρασε για κούκλα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου