Η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνάντησε την 22χρονη κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι | Epirus World

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνάντησε την 22χρονη κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι

Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ συναντήθηκε σήμερα με την κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι στο βρετανικό πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και οι δυο τους πόζαραν για χάρη του φωτογραφικού φακού.
Η Γιουσαφζάι σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η 22χρονη ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου απεικονίζεται η ίδια και η Τούνμπεργκ ενώ κάθονται η μία δίπλα στην άλλη σε ένα παγκάκι. Στη λεζάντα αναφέρεται «Σε ευχαριστώ, @gretathunberg» και διακρίνεται κι ένα emoji καρδιά.
Η 17χρονη Τούνμπεργκ βρίσκεται στη Βρετανία για να συμμετάσχει σε μια κινητοποίηση μαθητών στο Μπρίστολ την Παρασκευή.
Και οι δύο κοπέλες έγιναν παγκοσμίως γνωστές, αφού πρωτοστάτησαν σε εκστρατείες για πολύ σημαντικούς σκοπούς: την κλιματική αλλαγή και την εκπαίδευση των γυναικών.
Οι δυο τους συναντήθηκαν για να συζητήσουν την ακτιβιστική δράση τους στην αίθουσα Lady Margaret, στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η Τούνμπεργκ συνομίλησε, επίσης, με φοιτητές σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τις μορφές διαμαρτυρίας.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου