Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας προς γιατρούς του Νοσοκομείου Πρέβεζας και Άρτας | Epirus World

Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας προς γιατρούς του Νοσοκομείου Πρέβεζας και Άρτας


Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την παρακάτω  ευχαριστήρια επιστολή προς τους αφανείς ήρωες  των νοσοκομείων  που   καθημερινά   δίνουν μάχη για να σταθούν στο πλευρό των ασθενών ως επιστήμονες αλλά και ως άνθρωποι..Η κ.Μπίτρη αναφέρει  αναλυτικά στην επιστολή της :

"Υποκλίνομαι ταπεινά σε αυτούς τους Αφανείς Ήρωες, που κάθε μέρα για πάρα μα πάρα πολλές ώρες δίνουν μάχη να εξυπηρετήσουν όλους εμάς.
Ευχαριστώ θερμά τον Κύριο ΑΓΓΕΛΑΚΗ, αναισθησιολόγο, του Νοσοκομείου Πρέβεζας, που έδωσε μάχη έτσι ώστε να κρατήσει στην Ζωή τον πατέρα μου και στη συνέχεια φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά του,  με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Άρτας.
Ευχαριστώ θερμά τους ΙΑΤΡΟΥΣ της ΜΕΘ Άρτας και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, που φρόντιζαν τον δικό μου μπαμπά και όλους τους ασθενείς σαν να είναι ο δικός τους άνθρωπος.
Ευχαριστώ θερμά την κυρία Αρχιμανδρίτη, Ιατρό Πνευμονολόγο στην Πνευμονολογική Κλινική Άρτας, που ήταν δίπλα μας να μας στηρίζει, καθώς επίσης όλους τους Ιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Πνευμονολογικής Κλινικής για την άψογη συνεργασία, για την προσφορά τους, μα πάνω απ’ όλα για την υπομονή τους.
Ευχαριστώ θερμά τον δικό μας ΉΡΩΑ, τον δικό μας ΙΑΤΡΟ, τον δικό μας ΑΝΘΡΩΠΟ, τον Κύριο ΝΑΘΑΝΑΗΛ, Δ/ντή ΜΕΘ Αρτας.

Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε εσάς και τις οικογένειές σας!"

Με εκτίμηση
Οικογένεια Μπίτρη
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου