Premier League: Λίγες οι αλλαγές στο VAR παρά τα πολλά παράπονα των ομάδων | Epirus World

Premier League: Λίγες οι αλλαγές στο VAR παρά τα πολλά παράπονα των ομάδων

Οι σύλλογοι της Premier League συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο διαιτησίας στην Αγγλία, Μάικ Ράιλι, τον οποίο για τέσσερις ώρες «ανέκριναν» σχετικά με το VAR, καθώς έχουν πολλά παράπονα από τον τρόπο χειρισμού του.
Ο πρώην διαιτητής συμφώνησε στο ότι απαιτείται βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται το πιο σύγχρονο τεχνολογικό μέσο για τη βοήθεια των ρέφερι, όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά, καθώς επιμένει στην απόφαση να μην χρησιμοποιούνται οι οθόνες την ώρα του αγώνα.
Σε αυτό που ο Ράιλι δεσμεύτηκε, ήταν να υπάρξει από εδώ και στο εξής μεγαλύτερη ταχύτητα στη λήψη των αποφάσεων, περισσότερη σταθερότητα και καλύτερη επικοινωνία.
Πάντως, δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ομάδων, καθώς πολλές από αυτές δεν συμφώνησαν στο να πραγματοποιηθούν αλλαγές στα μέσα της σεζόν, παρά το γεγονός ότι όλες συμφωνούσαν στο ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στα ζητήματα που αφορούν το VAR.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου