Το έθιμο με τα πολυσπόρια αναβιώνει στην Πρέβεζα | Epirus World

Το έθιμο με τα πολυσπόρια αναβιώνει στην Πρέβεζα



Το έθιμο με τα παραδοσιακά πολυσπόρια θα αναβιώσει φέτος στις 21 Νοεμβρίου σε κεντρικά σημεία της Πρέβεζα όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρέβεζας και τα Τμήματα του ΙΕΚ Πρέβεζας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας και Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας , θα προσφέρουν δωρεάν σε κεντρικά σημεία της πόλης (Πεζόδρομο Λαϊκής Αγοράς, Παλιό ΚΤΕΛ, Σαϊτάν Παζάρι κλπ.).. παραδοσιακά πολυσπόρια στους διερχόμενους. Τα πολυσποπόρια θα παρασκευαστούν από τους μαθητές του ΙΕΚ Πρέβεζας του Τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF) και θα διανεμηθούν από τους μαθητές του Τμήματος Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας , έτσι ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να γευτούν το παραδοσιακό έδεσμα που αποτελεί ένα αγαπημένο έθιμο για την Πρέβεζα.
Μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στην καφετέρια «Ζόγκαρη» στη Παραλία της Πρέβεζας, , θα πραγματοποιηθεί και φέτος, η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα» στην οποία προσφέρονται τα παραδοσιακά πολυσπόρια.
Βήμα Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου