Παναγιώτης - Ραφαήλ: Αύριο, Πέμπτη, τού χορηγείται η πειραματική θεραπεία | Epirus World

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Αύριο, Πέμπτη, τού χορηγείται η πειραματική θεραπεία

Για αύριο, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η χορήγηση της πειραματικής θεραπείας στον Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει τη δική του μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Την ίδια θεραπεία είχε ακολουθήσει και ένα άλλο παιδάκι, ο Αντώνης από την Κύπρο.
Οι γονείς των δύο παιδιών μοιράζονται τώρα την ίδια αγωνία, σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ ο Alpha. Τα παιδάκια που αγκάλιασαν όλη η Ελλάδα και η Κύπρος συναντήθηκαν στην πόλη των ΗΠΑ και γνώρισαν ο ένας τον άλλο.
Η μητέρα του μικρού Αντώνη, είπε: «Ετοιμάζεται για τη γονιδιακή θεραπεία, για τη μεγάλη του ημέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Ο κάθε γονιός που βρίσκει φως κι ελπίδα, είναι σαν να ξαναγεννιέται».
Η θεραπεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει προγραμματιστεί από τον διεθνούς φήμης ομογενή γιατρό, Βασίλη Δάρα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, στη Βοστόνη. Ο Αντώνης την έχει ήδη λάβει και τώρα νοσηλεύεται για παρακολούθηση.
Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει για τις δύο οικογένειες, που σε αυτήν τη χρονική συγκυρία αντλούν κουράγιο η μια από την άλλη.
Δείτε το βίντεο:


https://www.newsbeast.gr/
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου