Ιωάννινα - Ενεργειακή Αναβάθμιση Του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου | Epirus World

Ιωάννινα - Ενεργειακή Αναβάθμιση Του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε στις 28/11/2019 η προκήρυξη-πρόσκληση υποβολής προσφορών για την υλοποίηση του έργου ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΓΝΙ. Το έργο περιλαμβάνει 12 υποέργα συνολικού προϋπολογισμού 4.415.000€ και χρηματοδοτείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Υποδομές μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος ανάπτυξη» (Ε.Υ.Δ./ Ε.Π.-
      Η υλοποίηση των δράσεων που προβλέπει το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του ΠΓΝΙ θα βελτιώσει, όχι μόνο την ενεργειακή απόδοση του νοσοκομείου κατά δύο επίπεδα, αλλά θα αναβαθμίσει και την ποιότητα νοσηλείας των νοσηλευόμενων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.  Για παράδειγμα, η εγκατάσταση κλιματισμού (VRF ή VRV), στους δύο (2) πάνω ορόφους κάθε πτέρυγας Κλινικών θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο μας κατά τους θερινούς μήνες. Ταυτόχρονα ο Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που θα αποκτηθεί στο πλαίσιο του έργου θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες. Η ελάφρυνση του προϋπολογισμού του νοσοκομείου με την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων, που θα προκύψουν από τις παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης,  θα επιτρέψει την κάλυψη αναγκών και θα συμβάλλει στη διεύρυνση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες της περιοχής.
      Η Διοίκηση ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην Τεχνική υπηρεσία, το Τμήμα Προμηθειών, την Υποδιεύθυνση Οικονομικών καθώς και όλα τα Μέλη του ΔΣ για την ευσυνείδητη και συνεχή προσπάθειά τους που συνέβαλλαν στην προετοιμασία και ωρίμανση του έργου. 

ΠΗΓΗ - http://www.epirus-tv-news.gr/
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου