ΑΡΤΑ - Έκθεση Φωτογραφίας Με Θέμα "Τα Πρόσωπα Της Βίας" | Epirus World

ΑΡΤΑ - Έκθεση Φωτογραφίας Με Θέμα "Τα Πρόσωπα Της Βίας"

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Τα πρόσωπα της βίας" από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αρταίων
6ος χρόνος λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρ
ου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η οποία έχει καθιερωθεί να τιμάται παγκοσμίως, κάθε χρόνο, στις 25 Νοεμβρίου το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αρταίων και στα πλαίσια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με την συνεργασία των φωτογραφικών ομάδων Άρτας  με θέμα "Τα πρόσωπα της βίας".
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 7μ.μ., στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας "Γ. Μόραλης".
Υπενθυμίζεται ότι αυτός είναι ο 6ος χρόνος λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Αρταίων, οπού με τις κατά καιρούς εκδηλώσεις του συνεχίζει να αναδεικνύει το μείζον θέμα της κακοποίησης των γυναικών και προτείνει λύσεις για την άμβλυνση αυτής της μάστιγας.
Εκτός από την εργασιακή συμβουλευτική, οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
•Ενημέρωση και εξειδικευμένη πληροφόρηση.
•Ψυχοκοινωνική συμβουλευτική (εξειδικευμένη στήριξη με την οπτική του φύλου).
•Νομική - συμβουλευτική πληροφόρηση για τα δικαιώματα των γυναικών, τους σχετικούς νόμους, τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υποβολή μήνυσης- καταγγελίας.
•Συνεργασία με άλλες υπηρεσίες και παραπομπή των γυναικών σε ξενώνες, στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο δικαστήριο, σε νοσοκομεία, σε φορείς αρμόδιους για προνοιακά ή άλλα επιδόματα, σε φορείς απασχόλησης, προστασίας και υποστήριξης παιδιών κ.ο.κ.
Η έκθεση θα διαρκέσει από  23 έως 29 Νοεμβρίου 2019.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου