Ριζούπολη από τα παλιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα | Epirus World

Ριζούπολη από τα παλιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο φουλ μπαίνουν από σήμερα οι μηχανές του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ξεκινά η τακτική για την αναμέτρηση αυτή και όλα θα κινούνται στον ρυθμό αυτού του αγώνα.
Χθες έγινε αποκατάσταση με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό για όσους παίκτες αγωνίστηκαν τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά από σήμερα όλοι θα ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα. Ο Γιαννίκης θα αναλύσει τις επόμενες μέρες τι θέλει απ’ αυτούς και τι πρέπει να προσέξουν στο ντέρμπι. Εκεί θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα, καθώς αν οι κυανόλευκοι φύγουν από τη Ριζούπολη με θετικό αποτέλεσμα, θα βάλουν υποθήκες επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Με την ομάδα των Ποντίων δεν πήγαν καλά, αλλά πιστεύουν όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο ότι την Κυριακή θα δουν έναν διαφορετικό ΠΑΣ, καθώς έχει την εμπειρία, το μέταλλο και τους παίκτες για να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Και μέχρι τώρα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειξε ότι στα δύσκολα ματς μακριά από τα Γιάννινα τα πάει καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει αήττητος και έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με θετικά αποτελέσματα, έχοντας ισοπαλία στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και νίκες σε Λιβαδειά και Χανιά.
Επίσης, στη Ριζούπολη θα έχει και κόσμο στο πλευρό του και μάλιστα αρκετούς φιλάθλους, όχι μόνο εκδρομείς από τα Γιάννινα, αλλά και Ηπειρώτες που μένουν στην Αττική. Όπως έγινε χθες γνωστό, οι φίλοι του ΠΑΣ θα καθίσουν στη θύρα 6 του γηπέδου «Γ. Καμάρας» με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Ανέκαθεν ο «Άγιαξ» είχε πολλούς δικούς του φιλάθλους στην Αθήνα, την οποία θεωρεί δεύτερη έδρα του. Πολλοί απ’ αυτούς θα πάνε την Κυριακή στη Ριζούπολη για να βοηθήσουν την ομάδα της Ηπείρου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Υπάρχει πρόβλημα με τον Νικολιά και όπως έδειξαν χθες οι εξετάσεις, δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής. Το πρόβλημα προέκυψε στην προθέρμανση του αγώνα με την Καλαμαριά, αναγκάζοντας τον Γιαννίκη -την τελευταία στιγμή και πριν ξεκινήσει το ματς- να τον αποσύρει από την ενδεκάδα και την αποστολή. Υπέθεσαν όλοι θα είναι ένα απλό τραύμα, αλλά οι μετέπειτα εξετάσεις έδειξαν θλάση που δεν περνά εύκολα. Αναμένονταν χθες βράδυ τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να εκτιμήσουν το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας. Ο Νικολιάς είναι παίκτης με ποιότητα και ασφαλώς η απουσία του από το ντέρμπι της Κυριακής δεν περνά απαρατήρητη. Προφανώς ρόλο συντονιστή να αναλάβει ο Πίτου Γκαρσία, για να βγαίνουν μπαλιές στα αντίπαλα καρέ.
Το καλό είναι για τον ΠΑΣ, ως αντιστάθμισμα της απώλειας του Νικολιά, ότι γύρισε κεφάτος ο Κριζμάν που θα ξεκινήσει με τη βασική ενδεκάδα. Είναι παίκτης που μπορεί να χτυπήσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Χθες προπονήθηκε κανονικά ο Καρτάλης, που ήταν τραυματίας και εκτός αποστολής στο προηγούμενο παιχνίδι. Εντάξει είναι και οι Σκόνδρας, Σιόντης που αποχώρησαν με χτυπήματα από το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.
Λόγω των βροχοπτώσεων, τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ είναι πολύ βαριά από τις λάσπες και έτσι προτιμήθηκε να γίνει η χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο Ανατολής που έχει συνθετικό τάπητα.

Στην Εθνική Κ16 παίκτες του ΠΑΣ

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθούν με την Εθνική ομάδα Κ16 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να λάβουν μέρος σε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αναστάσιου Θέου. Οι προπονήσεις θα γίνουν το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου.
ΠΗΓΗ - https://www.agon.gr/
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου