Βρέθηκε η σορός του «πρίγκηπα τραγουδιστή» του Μεξικού | Epirus World

Βρέθηκε η σορός του «πρίγκηπα τραγουδιστή» του Μεξικού

Εντοπίστηκε τελικά σε γραφείο τελετών του Μαϊάμι το πτώμα του «πρίγκιπα τραγουδιστή» του Μεξικού Χοσέ Χοσέ που πέθανε το Σάββατο και δεν είχε βρεθεί μέχρι χθες Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε ο γιος του Χοσέ Χοέλ Σόσα βάζοντας τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του.
«Είναι εδώ, είμαστε σίγουροι ότι το λείψανο του πατέρα μου βρίσκεται εδώ (…) Το προετοιμάζουν, το ταριχεύουν», δήλωσε ο Χοσέ Χοέλ Σόσα στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο τελετών.
Ο Χοσέ Χοσέ, γνωστός στο Μεξικό ως «ο Πρίγκιπας του τραγουδιού», πέθανε σε ηλικία 71 ετών σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, στη Φλόριντα, όπου ζούσε εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τη μικρότερη κόρη του, τη Σαρίτα Σόσα, 25 ετών. Ο Χοσέ Χοσέ ήταν πολύ δημοφιλής σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και είχε πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους.
Όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Χοσέ Χοέλ και η Μαρισόλ, που κατοικούν στο Μεξικό, έφυγαν αμέσως για τις ΗΠΑ για να ζητήσουν από την ετεροθαλή αδελφή τους Σαρίτα, την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε από τον τρίτο γάμο του, να τους πει που βρίσκεται το πτώμα του.
Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, από τον δεύτερο γάμο του τραγουδιστή, υποψιάζονται ότι η ετεροθαλής αδελφή τους έχει συνάψει αποκλειστικό συμβόλαιο με ορισμένα μέσα ενημέρωσης για να τους παραχωρήσει πρόσβαση στο πτώμα.
Χάρη στην παρέμβαση του προξενείου του Μεξικού τα τρία αδέλφια τελικά συμφώνησαν τη νύκτα της Τρίτης προς Τετάρτη να πραγματοποιήσουν τελετή για τον πατέρα τους την Παρασκευή στο Μαϊάμι και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να μεταφέρουν τη σορό του στο Μεξικό όπου θα πραγματοποιηθεί άλλη τελετή, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεξικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Την Κυριακή, εκατοντάδες θαυμαστές του Χοσέ Χοσέ τον τίμησαν, με τραγούδια και κλάματα, στην Κλαβερία, τη συνοικία όπου μεγάλωσε. Ο δήμος του Μεξικού ανακοίνωσε σήμερα ότι θα οργανώσει μια τεράστια εκδήλωση καραόκε στις 4 Οκτωβρίου, με τραγούδια του εκλιπόντος, σε ένα πάρκο της πρωτεύουσας.


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου