Ο Αντώνης Μπέζας νέος Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Πρέβεζας | Epirus World

Ο Αντώνης Μπέζας νέος Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Πρέβεζας

Ο πρώην Υφ/γός Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας Αντώνης Μπέζας ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Δήμου Πρέβεζας.
Ο κ .Μπέζας συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις ανάγκες αλλά και τις προτεραιότητες ,έτσι ώστε να δρομολογηθούν το συντομότερο δυνατό δράσεις οι οποίες όχι μόνο θα ενισχύσουν αλλά και θα αναδείξουν τον ρόλο και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου φιλικού προς τον πολίτη και τον επισκέπτη.
Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γεωργάκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του ,διαβεβαιώνοντας ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών τις γνώσεις και την εμπειρία του στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης.
Ο κ.Αντώνης Μπέζας σε δήλωσή του του ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Πρέβεζας για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο.
Ερχομαι εδώ αφήνοντας έξω την ιδιότητά μου ως πολιτικό και κομματικό στέλεχος
 Ερχομαι εδώ σαν ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση, από εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Νίκου Γεωργάκου και από σεβασμό αλλά και αγάπη στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Δήμου Πρέβεζας.
Πιστεύω ότι θα βοηθήσω σημαντικά τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους πολίτες”
Πηγή mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου