Σε νοσοκομείο του Παρισιού ο Μίκαελ Σουμάχερ | Epirus World

Σε νοσοκομείο του Παρισιού ο Μίκαελ Σουμάχερ
















Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται για μυστικές ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο του Παρισιού. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε στις 16.40 ώρα Ελλάδος στο νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού» με ένα ασθενοφόρο από τη Γενεύη, όπου ζει με την οικογένειά του.
Η εφημερίδα αναφέρει, ότι ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε με φορείο και ότι το πρόσωπο και το σώμα του ήταν καλυμμένα με ύφασμα, για να μη γίνει αντιληπτός. Επίσης, το φορείο συνόδευαν από το ασθενοφόρο μέχρι το κτίριο του νοσοκομείου τουλάχιστον δέκα άτομα.
Η «Le Parisien» γράφει, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ εισήχθη στην Καρδιοχειρουργική και Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, όπου εικάζεται ότι θα τον αναλάβει ο διάσημος καρδιοχειρουργός Φιλίπ Μενασέ. Ο Μενασέ είναι σπεσιαλίστας στην κυτταροθεραπεία σε περιπτώσεις ανεπάρκειας καρδιάς και ήταν ο πρώτος γιατρός που είχε κάνει το 2014 μεταμόσχευση εμβρυικών κυττάρων από ξένους δότες στην καρδιά ενός ασθενή, που είχε πάθει έμφραγμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, ο Σουμάχερ κάνει εδώ και μεγάλο διάστημα κυτταροθεραπεία, η οποία λειτουργεί αποτρεπτικά στις φλεγμονές, ενώ επισκέφθηκε αυτόν τον χρόνο άλλες δύο φορές το νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού στο πλαίσιο αυτής της αγωγής.
Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 ένα πολύ σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις. Από τότε βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης στη βίλα του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης και δεν έχει εμφανιστεί στη δημοσιότητα.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου