Ντυθείτε σαν Ιταλίδα και Γαλλίδα | Epirus World

Ντυθείτε σαν Ιταλίδα και Γαλλίδα

Τα fashion girls Ιταλίας και Γαλλίας δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αναμειγνύουν στιλ, μόδες και τάσεις και κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο ντύσιμο της νέας εποχής.
Παρά τις διαφοροποιήσεις, ένα έχουν στα σίγουρα κοινό, το γεγονός ότι δεν φοβούνται να παίξουν με τις τάσεις και να βγάλουν προς τα έξω τις πάντα θηλυκές σιλουέτες τους, έστω και με τρόπους που δεν είναι πάντα η επιτομή της κλασικής κομψότητας.
Ανεπιτήδευτο ύφος, προσωπικές πινελιές και σύγχρονη απροσχημάτιστη κομψότητα λοιπόν όπως ακριβώς το κάνουν οι καλοντυμένες ξένες της Ευρώπης.

Ντύσου σαν Ιταλίδα, μη φοβάσαι δηλαδή να συνδυάσεις διαφορετικά μοτίβα

Παρά το γεγονός ότι τα πολλά σχέδια είναι συνήθως υπερβολικά, αν συνδυάσεις σωστά τα διάφορα prints το τελικό αποτέλεσμα είναι και μοντέρνο και φρέσκο. Τα κορίτσια της Ιταλίας διασκεδάζουν με τη μόδα και τα ρούχα τους και αυτό βγαίνει στο στιλ τους, φέρνοντας κοντά ακόμα και αταίριαστα patterns που τα φοβούνται οι περισσότερες.

Ντύσου σαν Γαλλίδα, πετσετέ κάλτσα και αθλητικό δηλαδή

Η τελευταία τάση στο Παρίσι προστάζει χοντροκομμένα αθλητικά, κάτι που είναι στη μόδα εδώ και καιρό, με την κλασική λευκή κάλτσα πολύ πάνω από τον αστράγαλο! Το παλιομοδίτικο εφέ είναι η τελευταία λέξη της μόδας στη Γαλλία και αν φορεθεί σωστά, το αποτέλεσμα κάνει πράγματι τη μεγάλη διαφορά…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου