Για πρώτη φορά στην Ήπειρο διοργανώθηκε η Πανελλήνια συνάντηση όλων των ομάδων της οικογένειας της Ε.Ε.Ε.Δ. | Epirus World

Για πρώτη φορά στην Ήπειρο διοργανώθηκε η Πανελλήνια συνάντηση όλων των ομάδων της οικογένειας της Ε.Ε.Ε.Δ.

Για πρώτη φορά στην Ήπειρο διοργανώθηκε η Πανελλήνια συνάντηση όλων των ομάδων της οικογένειας της Ε.Ε.Ε.Δ. από την αντίστοιχη ομάδα του Καναλακίου στις 11-12 και 13 Οκτωβρίου στον ποταμό Αχέροντα στο Βουβοπόταμο του Δήμου Πάργας.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου έξι ομάδες με 70 μέλη από όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν σε καταυλισμό, εκπαιδεύτηκαν ,ενημερώθηκαν και ήρθαν σε επαφή με την μαγευτική φύση του νομού μας . .
Καλεσμένη ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Υπεύθυνη Σχεδιασμού της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής κα. Ασπασία Καραμάνου η οποία αναφέρθηκε στη Συμβολή των (uav) στη Διαχείριση των Καταστροφών και την Ψυχολογία Επιβίωσης.
Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε και πεζοπορία στην οποία έλαβε μέρος ο Δήμαρχος του Δ. Πάργας κ. Ν. Ζαχαριάς μαζί με δημοτικούς συμβούλους του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γκούμας Αχιλλέας ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας και ο κ. Κόκκορης ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου κου. Μαυρογιώργου.
Η εκδήλωση έγινε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου ,του Δήμου Πάργας και την ευγενική χορηγία  εταιρειών, ενώ ο χώρος που δημιουργήθηκε ο καταυλισμός παραχωρήθηκε δωρεάν από τον κ. Σ. ΝΤΟΥΣΚΑ.
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Δ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Α. Καχριμάνη και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ε. Βήρου καθώς και τον Δήμαρχο Πάργας κ. Ν. Ζαχαριά για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που έδειξαν στην ομάδα σε αυτή την πρωτοβουλία.
πηγή mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου