Στο τραπέζι η «Νέα Τούμπα» των 40.000 θέσεων | Epirus World

Στο τραπέζι η «Νέα Τούμπα» των 40.000 θέσεων

O Ιβάν Σαββίδης πέρασε το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην ατζέντα της συνάντησης των δύο ανδρών υπήρχε σε περίοπτη θέση το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση συζητήθηκαν και θέματα (λιμάνι Θεσσαλονίκης, Παλιούρι) που αφορούν τις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργης Σαββίδης αποκάλυψε την πρόθεση της οικογένειας αναφορικά με τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου, που όπως απάντησε σε διαδικτυακό διάλογο «θα είναι μίνιμουμ 40.000 θέσεων».
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ξεκινήσει να «τρέχει» το πρότζεκτ «Νέα Τούμπα», που αφορά την κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου, ωστόσο παραμένουν να υπάρχουν σημαντικά γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα «φρενάρουν» την εξέλιξη και την πορεία του έργου.
Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν να ξεπεραστούν άμεσα τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα υπάρχουν προκειμένου να μην σημειωθούν καθυστερήσεις σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που τους απασχολεί και ένα τέτοιο θέμα έχει να κάνει με την ενοικίαση και χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.
Για να πάει ο ΠΑΟΚ έγκαιρα στο Καυτανζόγλειο και να μην τον βρει η σεζόν 2020-21 στην Τούμπα, θα πρέπει να υπάρχει 100% βούληση από την κυβέρνηση και από τη νέα διοίκηση του Σταδίου (και να «τρέξουν» οι διαδικασίες. Το συμπέρασμα των ανθρώπων που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει ένας πραγματικός αγώνας δρόμου για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μπει στο Καυτανζόγλειο το καλοκαίρι!

Η τοποθέτηση Γεωργιάδη

Από την πλευρά της η Κυβέρνηση εξέφρασε, μέσω του Άδωνι Γεωργιάδη, τις θέσεις της αναφορικά με την συνάντηση Μητσοτάκη-Σαββίδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τοποθετήθηκε επί του θέματος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο επίσημο δείπνο με το οποίο έκλεισε η ημερίδα της Μακεδονίας.
«Αυτό που προκύπτει είναι η επιθυμία μας να προχωρήσουν τα έργα στο λιμάνι, όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η κυβέρνηση υποστηρίζει τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού, που πρέπει να γίνει με ταχύτητα ανάλογη με αυτή της Cosco. Θα είμαστε σύμμαχος και αρωγός για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και θέλουμε τα δύο αυτά έργα να ξεκινήσουν», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου