Τι έγινε όταν κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό σε κατάστημα IKEA | Epirus World

Τι έγινε όταν κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό σε κατάστημα IKEA

Το κρυφτό είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπημένα παιχνίδια μικρών, και όπως φαίνεται, και μεγάλων.
Μία ομάδα ανθρώπων (ή κάποιος πολύ φιλόδοξος χρήστης) στο Facebook αποφάσισαν να αναβιώσουν θεαματικά το παιχνίδι στην πόλη τους την Γλασκόβη. Η συγκεκριμένη παρέα λοιπόν δημιούργησε ένα Facebook event, με το οποίο έδινε ραντεβού σε όσους ενδιαφέρονται να παίξουν κρυφτό, στο κατάστημα ΙΚΕΑ στο Braehead το περασμένο Σάββατο.
Σύμφωνα με το dailyrecord.co.uk, pάνω από 3.000 άτομα δήλωσαν ότι θα πήγαιναν εκεί, ενώ περίπου 10.000 δήλωσαν ότι ενδιαφέρονταν να πάνε.
Μόλις οι πρώτοι άνθρωποι εμφανίστηκαν στο κατάστημα προκάλεσαν αναστάτωση στους υπεύθυνους. Άρχισαν να μπαίνουν σε ντουλάπες, να κρύβονται κάτω από κρεβάτια και μέσα σε μπανιέρες.
Το μυστικό δεν άργησε να αποκαλυφθεί και έτσι κλήθηκε η αστυνομία, η οποία στήθηκε στην είσοδο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο.
Μιλώντας για το περιστατικό, ο Ρομπ Κούπερ που είναι ο μάνατζερ του συγκεκριμένου καταστήματος, είπε: «Η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Αν και μας αρέσουν τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει στο κατάστημά μας, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε ασφαλές περιβάλλον και ήρεμη εμπειρία στους πελάτες μας».
Κάτι ανάλογο είχε γίνει στο Βέλγιο το 2014, με την Ολλανδία και την Τσεχία να ακολουθούν.
https://www.newsbeast.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου