H Ιταλία νίκησε τη Φιλανδία με 2-1 | Epirus World

H Ιταλία νίκησε τη Φιλανδία με 2-1
















Η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν στο +3 πριν την έναρξη και ήθελε το τρίποντο για να διατηρήσει το απόλυτο και να εξασφαλίσει, έστω όχι μαθηματικά ακόμη, την πρόκριση αλλά και την 1η θέση. Και το έκανε. Οι Ατζούρι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 59' με την κεφαλιά του Ιμόμπιλε μετά τη σέντρα του Κιέζα (0-1).
Η Φινλανδία βγήκε μπροστά και στο 72' κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Πούκι έκανε το 1-1, σκοράροντας για 15η φορά στα τελευταία 15 ματς με εθνική και Νόριτς. Παρ' όλα αυτά, η Ιταλία έψαξε τη νίκη και την πήρε τελικά όταν ο διαιτητής έδωσε και σε αυτή πέναλτι, για χέρι, στο 79', με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί για το 1-2.
Φινλανδία: (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέτσκι, Γκράνλουντ (82' Σοΐρι), Τοΐβιο, Αραγιούρι, Βαϊσάνεν, Ουρόνεν, Λοντ, Καμαρά, Σούλερ (87' Κάουκο), Λαπαλάινεν (75' Τουομίνεν), Πούκι.
Ιταλία: (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Ιτσο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Εμερσον (8' Φλορέντσι), Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Σένσι, Κιέζα (74' Μπερναρντέσκι), Πελεγκρίνι, Ιμόμπιλε (76' Μπελότι).
Πηγή: gazzetta.gr 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου