Τα Google maps βρήκαν άντρα που είχε εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια | Epirus World

Τα Google maps βρήκαν άντρα που είχε εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια

Στις 7 Νοεμβρίου 1997 ο William Moldt εξαφανίστηκε από την Λαντάνα  της Φλόριντα. Ο 40χρονος είχε βγει για να διασκεδάσει σε ένα κλαμπ και από τότε εξαφανίστηκε από προσώπου γης.
Ο Moldt ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, όχι πολύ κοινωνικός, δεν έδειχνε μεθυσμένος και είχε φύγει μόνος από το κλαμπ, όπως ανέφερε η έκθεση εξαφάνισής του. Μάλιστα λίγο πριν φύγει είχε καλέσει τη σύντροφό του για να της πει ότι σύντομα θα ήταν σπίτι.
Οι έρευνες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα μέχρι τις 28 Αυγούστου που βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σε λίμνη στο Moon Bay Circle, στο Γουέλινγκτον. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν οστά τα οποία στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν στον εξαφανισμένο άνδρα αναφέρει το BBC.
Το όχημα εντόπισε ένα κάτοικος της περιοχής στα Google maps, όπως ανέφερε η Αστυνομία. Ο άνδρας επικοινώνησε με έναν άλλο κάτοικο που είχε στο σπίτι του ένα drone, το οποίο τελικά επιβεβαίωσε ότι το όχημα ήταν βυθισμένο στη λίμνη.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Palm Beach ο Moldt φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε στη λίμνη.
«Κανείς δεν μπορεί να πει τι συνέβη ακριβώς μετά από τόσα χρόνια. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι εξαφανίστηκε από προσώπου γης και τώρα βρέθηκε» είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Therese Barbera.


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου