Μαρτίνς: Δεν ευθύνεται η Τότεναμ για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό | Epirus World

Μαρτίνς: Δεν ευθύνεται η Τότεναμ για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό

Ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία (28/9) στο Καραϊσκάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ολυμπιακού και τις αιτίες του αρνητικού αποτελέσματος και κυρίως της εικόνας της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova: «Είναι φυσιολογικό ο καθένας να έχει τις απόψεις του, είναι σεβαστό. Αν είχαμε κάνει τις αλλαγές και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, πάλι θα υπήρχε κριτική για τον ίδιο λόγο. Όλο αυτό κρίνεται από το αποτέλεσμα. Ό,τι απόφαση παίρνω το κάνω μετά από μελέτη με τους συνεργάτες μου. Παίρνω τις αποφάσεις μου βάσει των πληροφοριών που έχω. Ο λόγος που επιλέξαμε να κάνουμε αλλαγές με τον Βόλο, ήταν επειδή υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν στην εθνική τους και χρειαζόταν η ξεκούραση.
Η απόδοση με τον Παναθηναϊκό σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στην Τότεναμ. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έτρεξαν περισσότερο οι παίκτες με τον Παναθηναϊκό παρά με την Τότεναμ. Δεν ήταν θέμα κούρασης και φυσικής κατάστασης. Οι ενδεκάδες δεν βγαίνουν τυχαία, αλλά είναι σεβαστή η κριτική όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό».
Για το πώς κύλησε η εβδομάδα μετά τον Παναθηναϊκό: «Όπως όλες οι εβδομάδες, έτσι πέρασε κι αυτή. Στο ξεκίνημα αναλύσαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν στεναχωρημένοι γιατί δεν κάναμε παιχνίδι που αρμόζει στις δυνατότητές μας. Βέβαια αυτό οφείλεται και στον Παναθηναϊκό, που εμπόδισε την επιθετική μας λειτουργία. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, τίποτα δεν θα κριθεί στον πρώτο γύρο. Χρειάζεται σταθερότητα, υπομονή και δύναμη μέχρι το τέλος. Είναι σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Για το πόσες αλλαγές σηκώνει ένα παιχνίδι απέναντι στη Λαμία: «Έχουμε παίκτες που είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μληνα νωρίτερα. Είμαστε προετοιμασμένοι για περισσότερες αλλαγές».
Για το αν θα ξεκουραστούν παίκτες όπως ο Σα, ο Ομάρ, ο Γκιλιέρμε, ο Βαλμπουενά ή ο Ομάρ: «Έχουμε τις προσδοκίες μας για το Champions League, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι η μεγάλη μας συγκέντρωση είναι στο πρωτάθλημα».
Για το αν αγωνιστεί ο Μάξι Λοβέρα: «Είναι ένας παίκτης που δουλεύει. Χρειάζονταν χρόνος για να προετοιμαστεί και να προσαρμοστεί. Δουλεύουμε και με αυτόν σε τακτικά θέματα. Είναι πολύ καλή εναλλακτική λύση και διαφορετικός από Βαλμπουενά. Όταν θα χρειαστεί να προσφέρει θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε».
Για το ενδιαφέρον που εξέφρασε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: «Είμαι πολύ καλά, δεν σκοπεύω να πάω πουθενά. Έχω τεράστια φιλοδοξία να πάρω το πρωτάθλημα, θα μείνω εδώ».
Για το αν είναι έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνομαι στην καθημερινή δουλειά. Ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν σύντομα. Το μέλλον δεν μπορούμε να το προγραμματίσουμε. Θα εξαρτηθεί και από το τι κάνουμε καθημερινά στη δουλειά μας. Δεν θα μείνω εδώ παραπάνω από μια μέρα όταν δεν είμαι χαρούμενος».
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου