Εκτός εαυτού ο Τραμπ με την παραπομπή του | Epirus World

Εκτός εαυτού ο Τραμπ με την παραπομπή του

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια στην απόφαση των Δημοκρατικών μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων που ανακοίνωσαν λίγο νωρίτερα την έναρξη επίσημης έρευνας με το ερώτημα της παραπομπής του Ρεπουμπλικανού προέδρου.
«Ανοησίες ενός Κυνηγιού Μαγισσών», χαρακτήρισε την έρευνα.
«Μια τόσο σημαντική ημέρα στα Ηνωμένα Έθνη, τόση πολύ δουλειά και τόση επιτυχία, και οι Δημοκρατικοί αποφάσισαν σκοπίπως να την διαλύουν και να την απαξιώσουν με περισσότερες έκτακτες ειδήσεις με ανοησίες ενός Κυνηγιού Μαγισσών», είπε ο Τραμπ στο twitter.
«Μπορείτε να το πιστέψετε;».
Νωρίτερα, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι η Βουλή ξεκινά μια επίσημη έρευνα σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής, δηλώνοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.
Η Βουλή, όπου την πλειοψηφία κατέχουν οι Δημοκρατικοί, θα εξετάσει αν ο Τραμπ επιδίωξε τη βοήθεια της Ουκρανίας για να δυσφημίσει τον Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.
«Συνεπώς, σήμερα, ανακοινώνω ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων προχωρά προς μια επίσημη έρευνα παραπομπής"» δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι.
«Ο πρόεδρος πρέπει να λογοδοτήσει. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου