Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι | Epirus World

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Δύο πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι σήμερα αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν την πορεία τους και να κατευθυνθούν σε άλλο αεροδρόμιο λόγω της «ύποπτης δραστηριότητας» ενός drone στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου, η λειτουργία του διακόπηκε μεταξύ 12.36-12.51 (τοπική ώρα) λόγω της παρουσίας ενός μη επανδρωμένου, τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο όσον αφορά τις αφίξεις και αναχωρήσεις διεθνών πτήσεων. Δεν είναι η πρώτη φορά που η λειτουργία του διαταράσσεται για παρόμοιους λόγους. Το 2016 είχε κλείσει τρεις φορές επειδή σε κοντινή απόσταση μοντελιστές πετούσαν μικρά drones. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη ευθύνονταν και για την αναστολή των πτήσεων, για λίγες ώρες, τον περασμένο Φεβρουάριο.
"Η ασφάλεια συνιστά την απόλυτη προτεραιότητά μας και συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές και τις άλλες υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία και να ελαχιστοποιήσουμε την ενόχληση για τους πελάτες μας", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου