Δήμαρχος Μυτιλήνης: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη Μόρια – Κινδυνεύουμε όλοι» | Epirus World

Δήμαρχος Μυτιλήνης: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη Μόρια – Κινδυνεύουμε όλοι»

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο δήμαρχος Μυτιλήνης Ευστράτιος Κυτέλης για τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια μετά την εξέγερση μεταναστών.
Οπως περιέγραψε οι μετανάστες «επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών και πυροσβεστών. Έκαναν ζημιές σε αυτοκίνητα. Η φωτιά ξεκίνησε από έναν οικίσκο και επεκτάθηκε στα κτήματα. Κάηκαν 7 οικίσκοι και κάηκαν και 7 στρέμματα ελαιώνα».
Μάλιστα για τα θύματα τόνισε: «Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, μια μάνα κι ένα παιδάκι μέσα από τον οικίσκο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το γεγονός, αλλά, όπως φαίνεται, είναι αληθές. Τείνει η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο».
Ο δήμαρχος Μυτιλήνης κατέληξε: «Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι. Είμαστε έξω από την πύλη και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ώστε να υπάρξει ύφεση των γεγονότων και να αποφευχθούν οι εξεγέρσεις των μεταναστών».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου