Άρης: Δύσκολη η περίπτωση του Ιέρο, έτοιμες οι εναλλακτικές | Epirus World

Άρης: Δύσκολη η περίπτωση του Ιέρο, έτοιμες οι εναλλακτικές

Στον Άρη συνεχίζεται η αναζήτηση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας. Πρώτος στόχος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Άγγελου Χαριστέα, είναι ο Φερνάντο Ιέρο.
Ωστόσο, ο εμβληματικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ισπανικό ποδόσφαιρο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής είναι λίγο ακριβός για τους «κίτρινους». Στην επαφή που είχαν μαζί του, διαπιστώθηκε ότι οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές.
Οι άνθρωποι του Άρη μοιάζουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για τον Ιέρο, καθώς θέλουν να ποντάρουν στον τομέα της προσωπικότητας. Έτσι, δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω, παρόλο που έχουν στο μυαλό τους και άλλες λύσεις.
Ανάμεσα στις επιλογές είναι αυτή του Γκούτι, επίσης πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και του Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές παρά τη διάψευση που υπήρχε για την περίπτωσή του.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου