Επιστολή για το τμήμα στην Ηγουμενίτσα | Epirus World

Επιστολή για το τμήμα στην Ηγουμενίτσα

Ενημέρωση για τις προθέσεις των Πρυτανικών Αρχών ως προς τη λειτουργία του νέου Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ηγουμενίτσα ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με επιστολή του προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Τριαντάφυλλο Αλμπάνη.
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι ένα χρόνο μετά την ψήφιση του Νόμου 4559/2018 είναι αμφίβολο αν έχει δρομολογηθεί έστω μια πρόσληψη μέλους Δ.Ε.Π. - από τις θέσεις που είχαν κατανεμηθεί το τελευταίο 6μηνο για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - και ενώ οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις υποδείκνυαν την ανάγκη να καλυφθούν κατά προτεραιότητα τα μη αυτοδύναμα Τμήματα όπως αυτό στην Ηγουμενίτσα.
Χαρακτηρίζει δε «εξαιρετικά αμφίβολη» τη λειτουργία του νέου Τμήματος από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 λόγω του χρόνου που συνήθως απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλήρωσης θέσεων μελών Δ.Ε.Π., σημειώνοντας ότι  το υφιστάμενο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου έχει μόλις 4 μέλη Δ.Ε.Π..
Ως εκ τούτου ο κ. Γιόγιακας ζητεί να πληροφορηθεί και για το αν υπάρχει σχεδιασμός για την κάλυψη των αναγκαίων θέσεων διδακτικού προσωπικού του νέου Τμήματος.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου