Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι νέες αναρτήσεις Σπαλιάρα και Παπανώτα | Epirus World

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι νέες αναρτήσεις Σπαλιάρα και Παπανώτα

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα με νέες αναρτήσεις και από τις δυο πλευρές οι οποίες ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Ο ηθοποιός και μοντέλο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.
«Όσο εύστοχα ο κορυφαίος δημοσιογράφος προσδιόρισε την ηλικία μου (είμαι 44 και όχι 50+) άλλο τόσο εύστοχα ήταν και όλα τα υπόλοιπα που έγραψε... η επιτομή της αξιοπιστίας. Καλή σεζόν» έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφερόμενος σε προηγούμενη ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα.
Λίγη ώρα μετά ήρθε η σειρά του δημοσιογράφου να απαντήσει μέσω Instagram.
«Δεν βλέπει να διαβάσει καλά, δεν ακούει καθόλου καλά και ισχυρίζεται ότι είναι 44... Στα 80 πως θα είναι???
Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίο ει Γιάννη μου. Στο λέω σαν Δημήτρης... Και εν κατακλείδι δε φταις εσύ Γιάννη μου. Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι φταίνε. Που μετά τη δήλωση σου ότι είναι όλοι για πέταμα, δε σε πέταξαν ακόμα εκεί που ανήκεις.
25 χρόνια καριέρας ο Γιάννης... Και τι απέμεινε? Μια δήλωση για 4000 κατακτήσεις... Καρποφόρα καριέρα. Εκτός αν όταν ακούτε το όνομα Σπαλιαρας πάει το μυαλό σας σε πρωταγωνιστικούς ρόλους δεκάδων επιτυχημένων σήριαλ (!!!!?????) Όσο για το Netflix, δεν τοποθετηθηκα καν ακόμα, όπως ψευδώς ισχυρίζονται κάποιοι. Όταν το κάνω, ελάτε να το συζητήσουμε.
Γιαννάκη, σου εύχομαι να κάνεις πέρασμά και από το " Χοάννα η παρθένα " Να θυμηθούμε τις λαμπρές εποχές της λάτιν σαπουνόπερας στα ελληνικά κανάλια. Αφού τα έκλεισες τα 25 χρόνια λαμπρής καριέρας, ε, δε μπορεί, θα σε πάρουν...
Ελπίζω η Σπαλιαριάδα να τελειώσει εδώ...Έλεος... Υ.Γ. Από όλα όσα του έγραψα, πρόσεξε μόνο το 50 πλας. Και, ρίχνοντας γροθιά στην αξιοπιστία μου, μας είπε ότι είναι 44!!!!!! Και 13 να μου έλεγε, θα τον πίστευα..» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν από σχόλια που έχουν ακουστεί για τη συμμετοχή του Γιάννη Σπαλιάρα σε σειρά του Netflix. Με αφορμή αυτά ο ο ηθοποιός και μοντέλο, το πρωί της Τρίτης, προχώρησε σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και πέταξε τα βέλη του στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου